روستای جولرستان

معرفی روستای جولرستان از توابع شهرستان فلاورجان در استان اصفهان

روستای جولرستان

معرفی روستای جولرستان از توابع شهرستان فلاورجان در استان اصفهان

با ده انگشت تایپ کنید

با ده انگشت تایپ کنید!!!


 

تایپ نمودن 180 حرف در یک دقیقه شاید برای شما یک رویا تلقی شود ، اما بایستی بدانید اگر مهارت تایپ 10 انگشتی را فرا بگیرید میتوانید با سرعتی بیش از 5 برابر سایر کاربران عادی تایپ نمایید و با این مقدار حروف در دقیقه متون خود را تایپ کنید. این مهارت را میتوان بسیار گرانبها دانست چرا که در دنیایی که با سرعت رو به مجازی سازی میرود داشتن چنین توانمندهایی بسیار با ارزش است. تایپ 10 انگشتی یک مهارت است که با اندکی تمرین و ممارست میتوانید به آن دست یابید. در این ترفند قصد داریم چندین روش گوناگون که باعث ایجاد یک روند رو به رشد برای فراگیری تایپ 10 انگشتی میشود را برای شما بازگو نماییم.

با دقت به کیبورد نگاه کنید. دو تا از دکمه های صفحه کلید بر روی خود برجستگی های کوچکی دارند که وجود آنها به شما کمک می کند تا موقعیت این دو دکمه را حتی در تاریکی یا بدون نگاه کردن نیز بتوان پیدا کرد. دکمه های مذکور، حروف F و J می باشند. انگشت اشاره دست راست خود را روی حرف F و انگشت اشاره دست چپتان را روی حرف J بگذارید.

دو انگشت سبابه خود را روی دکمه Space مستقر نموده و 6 انگشت باقیمانده را به ترتیب روی دکمه های کنار حروف F و J بگذارید (البته بدون فشردن دکمه ها). با مستقر شدن دستتان در این حالت، موقعیت تمامی دیگر کلیدها، نسبت به این 8 کلید ردیف وسط، قابل پیدا کردن می باشد.

حال، برای تایپ کردن، هر کلیدی را که می خواهید فشار دهید باید از میان 8 انگشت ردیف وسط، فقط یک انگشت که به آن دکمه نزدیکتر است از جای خود بلند شده، کلید مذکور را فشرده و دوباره به جای خود بازگردد. پس از بازگشت انگشت به موقعیت اولیه، انگشت بعدی جهت فشردن دکمه بعدی از جای خود بلند شده، دکمه را فشرده و به جای خود باز می گردد. همینطور، هر دکمه ای را که می خواهیم فشار دهیم، فقط یک انگشت برای فشردن آن از جای خود حرکت کرده، آن کلید را فشرده و دوباره به جای خود باز می گردد.

در شروع کار، ممکن است اجرای این روش، کمی برایتان دشوار بوده و یا احساس کنید، روش کندی است، اما فراموش نکنید که به مرور زمان آنقدر در این کار ماهر خواهید شد که سرعت نوشتنتان با صفحه کلید چندان فرقی با سرعت نوشتن با خودکار نخواهد داشت.

کلیات ماجرا همین بود، اما یادتان باشد که میزان سرعت و مهارت شما در تایپ کامپیوتری فقط و فقط بستگی به میزان تمرین و تجربه تان خواهد داشت. چنانچه زمانی برسد که بتوانید 180 حرف در دقیقه تایپ کنید (با احتساب کسر 5 حرف به ازای هر غلط) ، یعنی شایستگی دریافت مدرک بین المللی این رشته را داشته و از نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور، یک تایپیست حرفه ای به شمار می آیید. پس اگر این مهارت را فرا گرفته اید بایستی به خود ببالید.
به یاد هم داشته باشید مدت دوره آموزش تایپ حرفه ای، به طور معمول در آموزشگاه های فنی و حرفه ای 4 ماه است که گاهی بیشتر نیز می شود. اما جهت آموزش این مهارت به افرادی که واقعأ انگیره و پشتکار یادگیری آن را داشته باشند، یک جلسه نیز کافی بوده و بعد از آن در صورتی که تمرین مرتب و مکرر کنند، به مرور زمان در حد تایپیست های حرفه ای آموزش دیده ظاهر خواهند شد.

متن فوق ، محتوای یک دوره 4 ماهه را در یک جلسه آموزش می دهد، پس در صورت یاد نگرفتن از خودتان نا امید نشوید. تجربه نشان داده است از هر سه نفری که توضیحات فوق برایشان بازگو شده، یک نفر واقعأ تایپیست شده است. چه بسا از میان سه نفر بعدی، آن یک نفر شما باشید!

به نقل از ترفندستان

 

ترفند جهت داشتن عکس های دیجیتالی بهتر


 

دیگر مدت زمان زیادی است که دوربین های قدیمی جای خود را به دوربین های دیجیتال داده اند. در حال حاضر نیز رقابت میان این دوربین های دیجیتال بر سر برتری کیفیت هر کدام است. به طبع هر چه دوربین هوشمندتر و از تکنولوژی پیشرفته‌تری برخوردار باشد، تصاویر بهتری را نسبت به دریافت یک عکس یک ساعته در عکاسی ارائه می‌دهد. در این میان چند روش ویرایشی هوشمندانه به بهینه‌سازی عکس‌ها کمک شایانی می‌کند. اکنون قصد داریم به معرفی 3 ترفند ساده اما در حین حال حرفه ای بپردازیم که شما را در مسیر داشتن عکس های دیجیتال با کیفیت مطلوب تر قرار میدهد.

تثبیت تعادل و میزان رنگ
دوربین شما هر بار که عکسی را می‌گیرد نور را تنظیم کرده و تعادل در رنگ را طوری تنظیم می‌کند که همه رنگ‌های موجود در یک منظره به نظر دقیق و مناسب هستند. اگر رنگ آبی یا قرمز تصاویر بیش از حد باشند، در این صورت تعادل رنگ سفید شما به هم می‌خورد. یک روش برای استخراج رنگ‌های دقیق و درست، تنظیم دستی تعادل رنگ سفید قبل از گرفتن عکس است. به کتابچه راهنمای دوربین برای اطلاع از دستور‌العمل‌های دستیابی به کنترل تعادل رنگ سفید آن مراجعه نمایید. تنظیمات طراحی شده‌ای برای موارد و شرایط دلخواه خود را انجام دهید (مثل میزان نور و روشنایی در روز یا داخل خانه).
گزینه دیگر اصلاح رنگ‌ها بوسیله یک برنامه ویرایش تصویر است. در برنامه Photoshop Elements برای مثال باید روی جدول Quick Fix کلیک کرده و اسلایدر Temperature را تا زمانی که رنگ‌ها متعادل و میزان شوند، بکشید.

اصلاح نوردهی
حتی احتمال این وجود دارد که گاهی یک عکس کم نور یا پر نور جلوه نماید. شما می‌توانید اکثر تصاویر خود را با استفاده از کنترل Histogram یا Levels در ویرایشگر تصویر خود بهینه سازید. در برنامه Photoshop Elements باید تصویر مورد نظر را باز نموده و به ترتیب Enhance، Adjust، Lighting و Levels را انتخاب نمایید. نموداری را مشاهده می‌کنید (به نام Histogram) که توزیع پیکسل‌های تاریک و روشن تصویر شما را نشان می‌دهد. اگر تعداد زیادی از این پیکسل‌ها در سمت راست نموارد جمع شوند، تصویر پرنور و یا بالعکس اگر پیکسل‌ها در گوشه سمت چپ نموارد جمع شوند، تصویر کم نور دیده می‌شود. برای روشن کردن کل تصویر باید White point را به سمت راست نموار سمت چپ بکشید. جهت تاریک کردن تصویر باید Black را به سمت چپ نمودار سمت راست بکشید. جهت تنظیم رنگ میانی تصویر باید فلش میانی را به سمت راست یا چپ بکشید.

تنظیم خطوط عمودی
آیا تا به حال تصویر برخی را دیده‌اید که به نظر در حال سقوط باشد؟ این اثر Perspective Distortion نامیده می‌شود. در عکاسی از سخت‌افزار گرانی برای اجتناب از این اثر استفاده می‌شود.اما می‌توان از ترفندهای نسبتأ دیجیتال بجای این سخت‌افزار استفاده نمود. در برنامه Photoshop Elements می‌توانید شدت کجی را با انتخاب فیلتر و عبارت Correct Camera Distortion کاهش دهید. برای کاهش کجی تصویر و منظره باید به تنظیم Vertical Perspective بپردازید (باید تصویر را جهت حذف قسمت نهایی باریک شده ببرید). بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند از یک فیلتر ضمیمه فتوشاپ استفاده کنند که برای اصلاح تصویر طراحی شده بکار می‌رود، مثل محصول 119 دلاری شرکت Andromeda Software به نام LensDoc . این برنامه تاثیر خرابی و کجی لنز را اصلاح کرده و طرحی به تصاویر شما می‌دهد که به نظر صاف و دقیقا مثل برج پیزا به نظر می‌آیند که در سال 1173 احداث آن آغاز شده است.

به نقل از ترفندستان

ترانه لالایی برای بچه ها


لالایی

لالا لالا چه دلگیرم چه نومید

نه ماه از تو خبر داره نه خورشید

لالا لا لا چه سازم با دل تنگ

که دستی ساقه یاس منو چید

نمیشه باغ بی شبنم بخوابه

نمیشه چشم تو بی غم بخوابه

تو بیداری و شب از غصه بیدار

لالا کن تا ستاره هم بخوابه

لالایی کن لالایی لالایی

لالایی کن لالایی لالایی

لالا لالا خزان نو دمیده

بهار از من گل از گلدون بریده

نمیدونم کجایی لاله من

که عطرت هست و رنگت ناپدیده

لالایی کن لالایی لالایی

لالایی کن لالایی لالایی

لالا لالا نمیسوزه چراغم

دلم تنگه گل غمگین باغم

لالا لالا همه با من غریبن

لالا تنها تو میگیری سراغم

لالا کن لاله غمگین رها شو

عروس باغ سبز قصه ها شو

دل آیینه با دنیا غریبه

بخواب آروم و از دنیا جدا شو

لالایی کن لالایی لالایی

لالایی کن لالایی لالایی